Spiegeltheater voor alleenwerkers

Je bent trainer, coach, ontwerper, schilder, schrijver, arts, psycholoog, therapeut. Het grootste deel van de dag sta je alleen voor een groep, een schildersdoek of een tekentafel. Of ben je alleen met een cliënt, patiënt, een maquette of je laptop. Je voert een dialoog met je werk, je cliënt of jezelf: ‘Werkt dit?’
‘Doe ik dit goed?’
‘Waarom kies ik hiervoor?’

Je hebt creatieve doorbraken, neemt memorabele beslissingen en maakt ‘domme’ fouten.
Allemaal alleen.
Al die rijkdom vindt vaak in stilte op je werkplek plaats, of in jezelf. Omdat je dat kunt. Je bent sterk, je bent onafhankelijk, je hebt niemand nodig.

Maar soms vraag je je af:
‘Ben ik de enige die dit heeft?’
‘Waarom ben ik daar zo goed in?’
of
‘Hoe doen anderen dat?’

Spiegeltheater brengt elk kwartaal al die noeste alleen-werkers samen omdat niets zo verrijkend is als de verbinding met anderen. Onze successen, ons falen, onze hoop en onze dromen: als we ze delen, leren we, raken we en worden we geraakt.

De verhalen die de bezoekers van deze avonden vertellen aan de warme, goed luisterende moderator van de avond, worden door vier professionele acteurs op vaak magische wijze uitgespeeld. De menselijke spiegel die zo ontstaat maakt het mogelijk in elkaars vaak rijke, soms zo eenzame praktijk te kijken en te herkennen waar we mee worstelen en waar we ook af en toe zo trots op zijn.

Datum spiegeltheater voor alleenwerkers:

maandag 3 december 2018

Tijd:

19.30 uur (inloop vanaf 19 uur)
duur:  ca 1,5 uur
mogelijkheid daarna nog een drankje te drinken en te netwerken
sluiting: 21.30 uur

Locatie:
De Boomsspijker
Recht Boomssloot 52, 1011 EC Amsterdam
(in de sfeervolle Nieuwmarktbuurt; op loopafstand van het CS Amsterdam; enkele minuten lopen van metrostation Nieuwmarkt)

Er kunnen maar 50 mensen in de zaal, dus wees er snel bij

De Boomsspijker

UITVERKOCHT!

Spiegeltheater voor alleenwerkers op 3 december 2018 is VOL!

We willen dit initiatief een paar keer per jaar herhalen, dus mocht je er onverhoopt niet in kunnen in december en wil je er toch graag bij zijn, laat het ons weten via contact @ spiegeltheater.nl, dan houden we je op de hoogte.

11 maart organiseren we een nieuwe spiegeltheater voor alleenwerkers, hoogstwaarschijnlijk in Utrecht.