Theatergroep Duinart speelde in het winterseizoen 2009-2010  'Scrooge & Marley (in reprise)'

Vanwege het grote succes van winterseizoen 2008-2009, toen we veel mensen moesten teleurstellen, kon iedereen dit jaar toch nog of wéér een keer naar de sprankelende kerstvoorstelling ‘Scrooge’. Door enkele rolwisselingen en nieuwe regieaanwijzingen van Peter Adriaanse was het stuk nét iets anders.


De kerstmusical ‘Scrooge’, a Christmas Carol, is gebaseerd op het beroemde boek van Charles Dickens. Het verhaal van de vrek Scrooge is omgetoverd tot een fantastisch familiespektakel. Meer dan dertig acteurs en actrices brengen met zang, dans en spel het 19e eeuwse Londen tot leven.

De gehele Kerstvakantie is ‘Scrooge & Marley’ te zien in ’t Spiegeltheater (J.V. Sprengerlaan 6, Middelburg). Een prima gelegenheid om met de hele familie te genieten van dit beroemde en hartverwarmende kerstverhaal. 

Het verhaal:

Scrooge was een oude vrek die sinds de dood van zijn partner Marley nooit meer vrolijk was geweest. Hij haatte dan ook Kerst en alles wat er mee te maken had. Op een avond kwam Marley's geest hem vertellen dat hij bezoek zou krijgen van drie geesten die hem zijn eigen leven, verleden en toekomst zouden laten zien...

 

Voor foto's uit de voorstelling van 2009-2010: klik hier

 

Bewerking en regie:  Peter Adriaanse

Kostuums:  Lamperts kostuum verhuur

Muziek:   David Cantens

Muzikale ondersteuning:   Jenny van Kampen

Grime:  Erica Blommers

Choreografie:  Joke Provoost

 

Speeldata 2009:

zaterdag 19 december  (première)

zondag 20 december  (matinee)

woensdag 23 december

zaterdag 26 december  (Kerstmatinee)

zondag 27 december  (matinee)

 

Speeldata 2010:                                   

zaterdag 2 januari

zondag 3 januari  (matinee)

 

 

 

 

 

 

Hieronder de flyer uit 2009

 

\